Thursday, September 10, 2009

σοφή


The Diamond και το Pro

Έργο Ας μια μικρή σύγκριση μεταξύ της Pro και το Diamond, καθώς αυτή η σύγκριση είναι αναπόφευκτη. Αναζητά σοφός, και οι δύο είναι μεγάλες αλλά η απόδοση σοφή, το Pro κερδίζει. Πιθανώς η μνήμη RAM 288MB βοήθησε την Pro στις επιδόσεις της σε σύγκριση με τα 192MB του Diamond. Όσον αφορά την εσωτερική αποθήκευση είναι, η Pro έχει 512MB ικανότητα σε σύγκριση με το Diamond είναι υπερβολικός 4GB. Η κάρτα microSD, η οποία λείπει από την Diamond, μπορούν να καλύψουν αυτή την έλλειψη. Το Pro έχει 1340 mAh LiIon μπαταρία, ενώ το διαμάντι έχει μόνο ένα 900mAh. Κλήση λειτουργεί καλά και βίντεο λειτουργεί ομαλά. Έτσι, εκτός από το Pro είναι λίγο πιο χοντρές, φαίνεται να είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή για το Diamond.

Η ξεκλειδωθεί έκδοση του Pro είναι υπερβολικά ακριβός, ενώ η έκδοση της Sprint είναι συγκριτικά πολύ φθηνότερη από $ 330 για μια κλειδαριά δύο χρόνιασε περίοδο. Έτσι εάν θέλετε ένα τηλέφωνο που δεν θα κάνει μόνο κεφάλια τη σειρά του, αλλά θα προσφέρει επίσης μια καλή επίδοση, το HTC Touch Pro θα μπορούσε να είναι η μία για you.The HTC Magic είχε ανακοινωθεί επίσημα τον Φεβρουάριο του 2009 όπως και το όνειρο HTC και ήταν κυκλοφόρησε και τέθηκε στη διάθεση του κοινού 3 μήνες αργότερα Μάιο 2009.This είναι μία από τις τελευταίες και πιο PocketPCs μέχρι σήμερα διαθέσιμα αυτή τη στιγμή. Αυτό δεν είναι επιλεκτικοί για ανθρώπους, διότι έρχεται μόνο
με ένα χρώμα (κυρίως), και είναι απλό λευκό.

Είναι μόλις 11,7 εκατοστά από 5,5 εκατοστά και είναι πάχους 1,37 εκατοστά, σε σύγκριση με άλλες PocketPCs που διατίθενται στην αγορά και το HTC Dream είναι κάπως χοντρό, αλλά ακόμη δεν είναι ότι τα τεράστια και μπορεί εύκολα να ταιριάζει στην τσέπη σας, η μόνο κάτω πλευρά αυτού είναι, ότι αν και είναι αρκετά παχύ, δεν έχει πληκτρολόγιο QWERTY, αλλά υποστηρίζει μόνο την αναγνώριση χειρογράφου οθόνη. Είναι μόνο 118.5g σε βάρος το οποίο είναι ένα πρότυπο ελάχιστο βάρος για PocketPCs σήμερα.

Έρχεται με ένα 3.2inch, QVGA (320x480 ανάλυση) TFT οθόνη αφής, που δείχνει μέχρι 65K χρώματα (πρότυπο για τα κινητά τηλέφωνα σήμερα) και το εύκολο του να διαχειρίζεται και να εκμεταλλεύεται λειτουργικό σύστημα, θα απολαύσετε σίγουρα την ψυχραιμία οθόνη αφής.

Το HTC Magic υποστηρίζει όλους τους τύπους του προτύπου φορμά ήχου, όπως πολυφωνικά ringtones, αρχεία mp3, wav ringtones και όλες τις άλλες κοινές μορφές καλύτερα στη συνέχεια άλλες εμπορικές κινητά τηλέφωνα που συνήθως υποστηρίζουν μόνο τις μικρές και χαμηλής ποιότητας ringtones, αυτό θα σας δώσει μια καλύτερη εμπειρία αναπαραγωγής ενώ ακούτε μουσική ή κάποιος σας καλεί. Ακριβώς όπως και όλα τα άλλα εμπορικά τηλέφωνα που δονείται έτσι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα με αναπάντητες κλήσεις, γιατί δεν θα χάσετε ένα.

Διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη και microSD δυνατότητες. Αυτό αποθηκεύει διαφορετικές στατιστικές σχετικά με τις αναπάντητες κλήσεις που έχετε εισερχόμενες και εξερχόμενες. Έχει 512Mb εσωτερική ROM και 192MB εσωτερική μνήμη RAM, έχετε τη δυνατότητα προσθήκης κάρτας microSD στην υποδοχή για την αύξηση του μεγέθους αποθήκευσης σας.

Φυσικά αυτό δεν μπορεί να χάσετε τη σύνδεση στο internet και αυτό είναι ένα τηλέφωνο άνθρωπος επιχείρηση δεν μπορεί έλλειψη αυτή τη λειτουργία, το μωρό έρχεται με μια κλάση 10 σύνδεση GPRS, WiFi b / g και υποστήριξη Class 10 EDGE που μπορεί να πάρει μια 236.8kbps σύνδεση.

Έρχεται με υποστήριξη Bluetooth v2.0 και μάλιστα υποστηρίζει A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) για ακουστικά υποστήριξη. Αυτό το τηλέφωνο έρχεται με την ανοικτή πηγή, όλα τα νέαανδροειδές λειτουργικό σύστημα, το οποίο λειτουργεί τέλεια για την Qualcomm MSM 528MHz CPU ότι αυτό το τηλέφωνο έρχεται με.

Αυτό το τηλέφωνο έχει μια 3,15 MP κάμερα, όπως και το όνειρο HTC / TMobile G1. Μπορεί να πάρει εικόνες υψηλής ανάλυσης.

Μπορείτε να αναπαράγετε μουσική ή να δείτε τα βίντεο για τη διασκέδασή σας. Ακόμη διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη GPS, το οποίο είναι ένα δροσερό και κοινή πράγμα

No comments:

Post a Comment